OrderExchange

Op maat gesneden formaten

Ondersteunt uw software ICM-bestanden?

Wissel dan via OrderExchange eenvoudig en efficiënt orders uit.

Wanneer u software gebruikt die ICM-bestanden ondersteunt, dan wisselt u via OrderExchange eenvoudig en efficiënt orders uit. Met de OrderExchange tool kunt u meerdere orders tegelijkertijd versturen. Uw ICM-bestellingen worden automatisch door ons verwerkt. Zodat u snel en zonder fouten een orderbevestiging ontvangt. Desgewenst in het ICB-formaat.

Sneller toegang tot artikelgegevens

Met de OrderExchange tool kunt u meerdere orders tegelijkertijd versturen. Uw ICM-bestellingen worden automatisch door ons verwerkt zodat u snel en zonder fouten een orderbevestiging ontvangt. Desgewenst in het ICB-formaat.

Voorbeelden van programma's die ICM-bestanden ondersteunen:

  • Syntess
  • Acto
  • InstallOffice
  • ENK Software
  • Gilde Software (Handsoft)
  • IJsselware software

Gratis aanvragen OrderExchange

OrderExchange vraagt u gratis aan bij onze medewerkers van de afdeling Supply Chain Management. Onze ervaring leert dat het installeren van OrderExchange in de praktijk snel en vlekkeloos verloopt. Via e-mail ontvangt u OrderExchange en de bijbehorende handleiding als zip-bestand.

In bovenstaande installatiesoftware is het vaak ook mogelijk om facturen in het ICF-formaat in te lezen. Hierdoor kunt u de factuur direct verder verwerken in uw eigen software, waarmee u weer een efficiency slag maakt. Indien gewenst laten wij de papieren facturen of pdf-facturen gewoon doorlopen. Indien u uw facturen ook in het ICF-formaat wilt ontvangen, neemt u dan contact op met onze medewerkers van Supply Chain Management.

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 17 20

Meer informatie