Terug naar het overzicht

Workshop IT-powered Automation – multifunctionele besturingen

IT-powered Automation  –  multifunctionele besturingen
Tijd:09.00 - 16.00 uur
Prijs per persoon: € 795 incl. Inline starterkit (artikelnr. 5990027) of € 995 incl. Axioline starterkit (artikelnr. 5990026)
Maximaal deelnemeraantal: 4

Prijzen zijn incl. starterkit. Indien u al een starterkit in uw bezit heeft, hoeft u deze uiteraard niet aan te schaffen. U kunt dit aanvinken in het aanmeldformulier.

Tijdens deze inspirerende workshop ontdekt u de voordelen van onze compacte besturingen en na de workshop kunt u direct aan de slag met de gratis starterkit!

Met de compacte besturingen van Phoenix Contact kunt u uw automatiseringsuitdagingen voordelig realiseren en intelligent in uw bedrijfsnetwerk integreren. Ze onderscheiden zich niet alleen door hun modulaire uitbreidingsmogelijkheden, eenvoudige programmering en een hoge performance. Dankzij de Ethernet interface en de integratie van de belangrijkste IT-protocollen zoals FTP, SNMP, SMTP of HTTP kunnen onze compacte besturingen veel meer dan de traditionele PLC’s.

U kunt voor deze workshop kiezen uit een gratis  en compleet voor gemonteerde starterkit bestaande uit:

  • of een Inline Controller ILC 151 ETH met 8 digitale in- en 4 digitale uitgangen aan boord en twee Inline IO modulen IB IL 1/U/SF-PAC, IB IL AI 2/SF-ME, inclusief een educatie licentie voor programmeersoftware PC WORX en webvisualisatiesoftware WebVisit.
  • of een Axioline Controller AXC 1050 en Axioline IO modulen AXL F DI8/1 DO8/1, AXL F AI4 U, AXL F AO4, inclusief een educatie licentie voor programmeersoftware PC WORX en webvisualisatiesoftware WebVisit (voor deze starterkit is een meerprijs van 200 Euro)

 

Doelen

Na afloop van deze workshop weet u hoe eenvoudig PLC’s kunnen worden geprogrammeerd conform de norm IEC 61131-3, hoe goed ze kunnen communiceren met bijvoorbeeld een SQL-database en hoe economisch uw applicatie middels de vrij programmeerbare webserver van de PLC kan worden gevisualiseerd.

In deze workshops gaan we er van uit dat u enige ervaring heeft met het programmeren van PLC's in het algemeen. Indien u dit niet heeft dan vragen wij u dit aan te geven bij uw aanmelding. Wij nemen dan contact met u op om voor u een speciale training te organiseren.

Inhoud

• bespreken van de starterkit hardware
• bespreken van de structuur van een applicatie conform IEC 61131-3  
• het realiseren van een nieuw project conform IEC 61131-3
• het programmeren van een applicatie volgens de programmeertalen conform IEC 61131-3
• het toepassen van Functie bouwstenen, User Defined Datatypes en Libraries
• het bespreken van Tips & Trics
• bespreken van een voorbeeldprogramma
• zelfstandig enkele opdrachten uitvoeren
• het programmeren van de webserver van de PLC  

Data

  Datum Status Plaats Locatie
17.09.2019
Afspraak noteren
Zevenaar Technologie- en Trainingscentrum Zevenaar
Routebeschrijving
03.12.2019
Afspraak noteren
Reeuwijk Technologie- en Trainingscentrum Reeuwijk
Routebeschrijving

(0316) 591 914

Wilt u meer informatie over seminars, speed seminars en workshops? Neem dan contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten