Terug naar het overzicht

Gestructureerd programmeren

Gestructureerd programmeren
Tijd:09.00 - 16.00 uur
Prijs per persoon: kosteloos

IEC 61131-3 garandeert een enorme boost aan uw efficiency.

Het programmeervak in Nederland staat op een hoog niveau. Toch is een extra kwaliteitsimpuls mogelijk door te programmeren volgens de norm IEC 61131-3. Het juist hanteren van deze norm biedt zowel voor de programmeur als opdrachtgever meer efficiency en kwaliteit.

Wie overstapt op IEC 61131-3 boekt op termijn belangrijke winst. IEC 61131-3 standaardiseert alles wat met programmeertalen te maken heeft en biedt engineers technieken om gestructureerd software te ontwikkelen. Modificaties en uitbreidingen kunnen zo sneller uitgevoerd worden.

Doelen

Bert van der Linden, schrijver van een boek over gestructureerd programmeren volgens IEC 61131-3 en werkzaam bij de firma ATS, geeft u tijdens dit seminar praktijkgerichte informatie in de vorm van handige richtlijnen en tips die een gestructureerd resultaat borgen. Hij maakt u bewust van de gevaren van "vrij programmeren" én van de voordelen van IEC 61131-3. Hij geeft u inzicht in gestructureerd programmeren in brede zin waarmee de kwaliteit van een applicatie is te verbeteren met behulp van de IEC 61131-3 norm. Enige ervaring met het programmeren van industriële (technische) processen is wenselijk.

Inhoud

  • inleiding gestructureerd programmeren
  • gestructureerd programmeren
  • IEC 61131 en kwaliteit
  • PLCopen
  • gestructureerd programmeren: ontwerpfase
  • gestructureerd programmeren: coderingsfase

Data

  Datum Status Plaats Locatie
26.09.2019
Afspraak noteren
Zevenaar Technologie- en Trainingscentrum Zevenaar
Routebeschrijving

(0316) 591 914

Wilt u meer informatie over onze trainingen? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten