Education

Seminars, workshops en themadagen

Tijd voor een demarrage

Haal meer uit u zelf en geef u vandaag nog op!

Tijd voor een demarrage

Trainen, alsmaar beter worden, de lat steeds hoger leggen. Met onze seminars, workshops en themadagen krijgt u voldoende body om overeind te blijven in een kennismaatschappij die steeds hogere eisen aan ons stelt.

Technologie-experts
In samenwerking met technologie-experts organiseert Phoenix Contact een kosteloos en volledig verzorgd Education programma bestaande uit seminars, workshops, themadagen, webinars en e-learnings. Deze gaan over diverse relevante technologie gerelateerde onderwerpen zoals bliksembeveiliging, veiligheidsbesturingen, elektromagnetische compatibiliteit en industriële netwerktechnologie.

Blijf scherp
Al na een enkel sessie in één van onze moderne technologie- en trainingscentra in Reeuwijk, Zevenaar of Waalre bent u volledig op de hoogte van de actuele technologische en wettelijke ontwikkelingen en normen. In de workshops doet u bovendien waardevolle praktijkervaring op in het gebruik van moderne technische systemen en toepassingen. Wilt u liever kennis opdoen achter uw eigen bureau dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Volg dan een webinar of e-learning. Maak nu een inhaalslag en blijf up-to-date!

Terug naar boven

Flexibel kennis vergaren / E-learning

Of u nu gericht wilt bijleren of alleen maar nader geïnformeerd wilt worden of een bepaald thema: Phoenix Contact biedt u online een groot aantal multimediale mogelijkheden aan. Met e-learning van Phoenix Contact leert u wanneer, waar en wat u wilt.

Terug naar boven

Individuele opleiding

Bent u geïnteresseerd in een individuele opleiding of een aangepaste sessie op maat. Gebruik dan onderstaand formulier.

Terug naar boven

(0316) 591 914

Wilt u meer informatie over seminars, speed seminars en workshops? Neem dan contact met ons op.

Meld u aan voor onze newsletter

Laat u regelmatig informeren over producten, oplossingen en evenementen met de newsletter van Phoenix Contact.

Aanmelden voor newsletter
Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten