Naar alle persinformatie

Onderbrekingsvrije voeding wint Innovation Award

29.08.2019

QUINT DC-UPS  

QUINT DC-UPS

Als eerste intelligente onderbrekingsvrije voeding onderscheidt de Quint DC-UPS van Phoenix Contact zich door de eenvoudige integratie in gevestigde industriële netwerken.

De voeding beschikt over een geïntegreerde interface voor Profinet, EtherNet/IP, EtherCAT alsmede USB en biedt zodoende een hoge flexibiliteit. Het intelligente accumanagementsysteem met IQ Technology en een krachtige acculader zorgt bovendien voor een zeer hoge beschikbaarheid van de installatie.

De combinatie van deze productkenmerken wist ook de vakkundige jury van het magazine Schaltschrankbau van uitgeverij TeDo-Verlag te overtuigen, die de voeding de Schaltschrankbau Innovation Award 2019 toekende.

Het magazine prijst met deze award vijf bijzonder innovatieve producten die de concurrentiepositie van de Duitse schakelkastbouw verbeteren en tegelijkertijd tegemoetkomen aan de stijgende behoeften van de gebruikers. De voeding Quint DC-UPS werd in dit verband door de vakkundige jury als een voor de schakelkastbouw bijzonder vooruitstrevende oplossing beoordeeld.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20