Naar alle persinformatie

Overspanningsbeveiliging voor de rackmontage

29.11.2016

Overspanningsbeveiligingsmodulen van de series VAL-MS…O en VAL-MS…U  

Overspanningsbeveiligingen voor rackmount-toepassingen

Overspanningsbeveiliging voor rackmontage-toepassingen moet voldoen aan de eisen van een hoge aansluitdichtheid en een hoog prestatievermogen.

Overspanningsbeveiliging voor rackmontage-toepassingen moet voldoen aan de eisen van een hoge aansluitdichtheid en een hoog prestatievermogen. Phoenix Contact heeft nu de eerste steekbare overspanningsbeveiligingsmodulen voor toepassing in standaard rackmount-behuizingen ontwikkeld. Op basis van de productfamilie VALVETRAB combineren deze producten een elegante nieuwe inbouwpositie, om de overspanningsbeveiliging voor rackmount-toepassingen fundamenteel te optimaliseren. Met de nieuwe positionering in de voorzijde van de behuizing kan de gebruiker de statusindicatie controleren zonder de afdekking te verwijderen of de voeding uit te schakelen. De overzichtelijke plaatsing van de overspanningsbeveiligingsmodulen vereenvoudigt het onderhoud en het verhelpen van storingen. Met de lokale statusindicatie of via het meldcontact is een snelle en comfortabele visuele controle mogelijk. De galvanisch gescheiden potentiaalvrije contacten bewaken de toestand van alle beveiligingsstekers voor een betrouwbaar systeem.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten