Naar alle persinformatie

De meest krachtige voeding op de markt

28.11.2019

Voeding QUINT POWER 40 A op de montagerail  

QUINT POWER 40 A met de meest krachtige uitgangszijde

Met de nieuwe voedingen QUINT POWER met 40 A-uitgangsstroom heeft Phoenix Contact de meest krachtige voedingen op de markt. Overtuig uzelf door de nieuwe en innovatieve functies.

Het eenfasige modueel met een meertraps PFC aan de ingangszijde optimaliseert het rendement over het gehele vermogensbereik voor een lange levensduur. Het driefasige moduul genereert geen inschakelstroom bij inschakelen en voorkomt zo een ongewenste activering van de voorzekering bij inschakeling.

Met de voedingen QUINT POWER kunt u beschikken over een hoge beschikbaarheid van installaties. Gebruik voor de eenvoudige uitbreiding van uw installatie de statische boost met tot 125 procent van de nominale stroom. Bovendien is de dynamische boost beschikbaar voor het starten van zware lasten met maximaal het dubbele van de nominale stroom voor maximaal 5 seconden. De SFB Technology (Selective Fuse Breaking Technology) levert gedurende max. 15 milliseconden het zesvoudige van de nominale stroom en zorgt er zodoende voor dat standaard installatieautomaten selectief worden geactiveerd. Parallel aangesloten verbruikers blijven functioneren.

De ingangszijde met geïntegreerde gasafleider zorgt voor een hoge stoorvastheid van max. 6 kV en een netuitval-overbruggingstijd van minimaal 20 milliseconden.

De omvangrijke signalering met analoge-, digitale- en relaiscontacten maakt bovendien een preventieve functiebewaking van de installatie mogelijk. Kritieke bedrijfstoestanden worden gemeld voordat er storingen optreden.

Configureer de voeding conform uw behoeften. Pas meldniveaus en karakteristieken individueel aan uw behoeften aan. U kunt al bestellen vanaf 1 stuk.

Door het brede temperatuurbereik van -40 °C tot +70 °C kunt u apparaten ook flexibel gebruiken in omgevingen met extreme omstandigheden.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20