Naar alle persinformatie

Cyber Security voor IPC's met Windows 7

09.03.2020

Machine met beveiligingsschild  

mGuard beveiligt industriële installaties met Windows 7

Sinds 14-1-2020 is er geen support meer voor Windows 7. Microsoft stelt vanaf die datum geen beveiligingsupdates meer beschikbaar om nieuwe gaten in de beveiliging te dichten.

Zo kregen aanvallers de mogelijkheid om in een productiecomputer met een Windows 7-besturingssysteem binnen te dringen. Het veiligheidsrisico zou daardoor dagelijks groter worden.

De uitbreiding met een mGuard Security-moduul is een veilige en betaalbare oplossing. Dat is een industriële Security Appliance. Dit moduul wordt vóór de gevaar lopende Windows-PC in het netwerk geïntegreerd en beveiligt de PC door verschillende op elkaar afgestemde veiligheidsfuncties. Bovendien beschikt het moduul over een gepatenteerde Stealth-modus die ervoor zorgt dat er geen wijzigingen in het te beveiligen systeem moeten worden doorgevoerd – noch in de netwerkinfrastructuur, noch in de eigenlijke Windows-computer. Daardoor kan het mGuard-Security-moduul ook achteraf transparant in een bestaand netwerk worden geïntegreerd. Verder worden MAC- en IP-adressen automatisch overgenomen van het systeem dat moet worden beschermd. Ook de netwerkconfiguratie blijft onverminderd intact. Zo kan een productiemachine met een Windows 7-besturingscomputer snel, eenvoudig en zonder risico worden beveiligd.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten