Naar alle persinformatie

App ondersteunt meldsysteem voor 4G-modulen

29.08.2019

Meldmodule TC MOBILE I/O X200-4G met geactualiseerde app  

Meldmodule TC MOBILE I/O X200-4G met geactualiseerde app

(5143) De TC MOBILE I/O-app ondersteunt u bij het gebruik van de alarmerings- en meldmodule TC MOBILE I/O X200 doordat de app SMS-commando's kan versturen door deze alleen maar aan te klikken en de actuele status van de modulen gebruikersvriendelijk wordt weergegeven.

 

De SMS-relais- en meldmodule TC MOBILE I/O X200

De apparaatfamilie TC MOBILE I/O X200 is geschikt voor eenvoudige alarmeringen van digitale of analoge waarden per SMS of e-mail en voor het schakelen van relaisuitgangen. Zo kunnen de vulstandbewaking van tanks of het schakelen van een pomp kostenefficiënt en eenvoudig worden gerealiseerd. Met het remote-communicatiestation, dat als 24 V DC- en als 230 V AC-variant voor in de schakelkast leverbaar is, kunt u een onderstation efficiënt bewaken op afstand, hoe afgelegen dat ook is. Een periodieke controle van het station in het veld is dan niet meer nodig. De module wordt hiervoor door middel van SMS-commando's aangestuurd, die via een mobiele telefoon van een technisch medewerker in het veld of via een router in de controleruimte kunnen worden verstuurd.

Comfortabele bediening via een app

Met de app hoeft u het SMS-bericht niet meer te typen, krijgt u extra informatie zoals de documentatie bij de inbedrijfstelling ter plaatse en wordt de status van de module duidelijker weergegeven dan in een SMS-tekstbericht. Met de nieuwe update van de app worden ook de onlangs op de markt gekomen 4G-varianten van de TC MOBILE I/O-familie ondersteund, die met moderne mobiele-communicatietechniek toekomstbestendige 4G-mobiele-communicatietechniek (LTE CAT1) met 2G-fallback (GSM/GPRS/EDGE) biedt.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20