Naar alle persinformatie

Integrale videobewaking voor de industrie

29.08.2019

Videobewaking  

Betrouwbaar bewaken

(5145) Phoenix Contact biedt u een complete oplossing voor bedrade of draadloze IP-videobewaking in industriële omgevingen aan.

Hiertoe behoort een omvangrijk productenprogramma op het gebied van de aansluit- en automatiseringstechniek, dat tussen de camera en videoserver wordt toegepast.

Industrial Ethernet-componenten, voedingen, overspanningsbeveiliging, connectoren, kabels, aansluitklemmen en 19‘‘-componenten zorgen voor een betrouwbare aansluiting van de camera op de videoserver. De benodigde componenten zijn zowel afzonderlijk, als modulen of als kant-en-klare oplossing leverbaar. De producten zijn geschikt voor industriële toepassing en maken als zodanig een hoge beschikbaarheid van het netwerk mogelijk, ook in kritische toepassingen.

De IP-videobewakingsoplossing is geschikt voor kleine installaties tot en met grote systemen met hoge veiligheidseisen. Behalve objectbewaking van gebouwen of bedrijfsterreinen maakt de oplossing ook technische installatiebewaking mogelijk. Phoenix Contact biedt bovendien uitgebreid advies tijdens de ontwerpfase en planning van de video-installaties.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20