Naar alle persinformatie

QPD-installatiesysteem voor energieverdeling in wijd vertakte installaties

23.05.2016

QPD-installatiesysteem  

Volledig productenprogramma t/m 6 mm²

Met het QPD-installatiesysteem van Phoenix Contact kunnen kabels snel, eenvoudig en zonder speciaalgereedschap worden aangesloten.

Het productenprogramma dekt aderdoorsneden van 0,5 mm² t/m 6 mm² af. Daarmee is QPD geschikt voor vermogens tot 690 V/40 A bij de energieverdeling in breed vertakte machines, installaties en gebouwen. Voor applicaties met beperkte installatieruimte is er de compacte productgroep van 0,5 mm² t/m 1,5 mm². Er zijn naar keuze vaste en steekbare varianten leverbaar en verdelers met max. vier aansluitingen. Met de IDC-snelaansluittechniek van het installatiesysteem kan bij het aansluiten tot 80 procent op de aansluittijd worden bespaard. Voor de installatie hoeft alleen maar de kabel te worden gestript, de aders in de Quickon moer te worden aangebracht, vervolgens gelijk met de rand afgeknipt en vastgedraaid te worden. Een ander voordeel zit in de robuuste bouwvorm waardoor het systeem in een breed scala aan toepassingen gebruikt kan worden. Het systeem voldoet aan beschermklasse IP68 en IP69K alsmede slagvastheid IK07. Het productenprogramma omvat wanddoorvoeren, kabelverbinders, connectoren en H- en T-verdelers.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten