Naar alle persinformatie

Gestandaardiseerde automatisering optimaliseert de opbouw van installaties

29.08.2019

Productafbeelding Smart Production Cabinet  

Gestandaardiseerde en modulair uitbreidbare automatiseringsoplossing voor besturing, bewaking en diagnose van productie- en transportinstallaties.

(5131) De Smart Production Cabinet automatiseert op zeer efficiënte wijze uw productie- en transportinstallaties van bewaking tot en met de besturing van complexe installaties.

Dankzij de gestandaardiseerde en modulair uitbreidbare automatiseringsoplossing heeft u omvangrijke toepassingsmogelijkheden door de vrij te configureren functieomvang. In vergelijking met individuele ontwikkelingen kan de Smart Production Cabinet door de duidelijk verminderde ontwikkelingskosten en de meegeleverde softwarepakketten aanzienlijk sneller worden geproduceerd en gemakkelijker in gebruik worden genomen. Dit leidt niet alleen tot monetaire voordelen, maar optimaliseert ook de doorlooptijd van uw project. De ingebouwde besturing PLCnext en de meegeleverde engineering-software ondersteunen bijvoorbeeld de gemakkelijke ingebruikname door de inzet van willekeurige programmeertalen, zoals IEC 61131 of hogere programmeertalen. De in de besturing geïntegreerde cloud-verbinding maakt het optionele gebruik van Smart Services voor u mogelijk. Zo kunnen in het kader van Predictive Maintenance en Big Data-analyses nog efficiëntere installatieprocessen worden geïmplementeerd.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20