Naar alle persinformatie

Behuizingswartels voor THR- en SMD-contactblokken

08.03.2016

M8-/M12-behuizingswartels voor THR- en SMD-contactblokken  

M8-/M12-behuizingswartels voor THR- en SMD-contactblokken

Phoenix Contact heeft het productenprogramma behuizingswartels voor tweedelige apparaatconnectoren uitgebreid met uitvoeringen voor achterwandmontage.

Kostenefficiënt, snel en betrouwbaar: met het nieuwe behuizingswartelsysteem voor tweedelige M8- en M12-connectoren combineert u het gemak van automatische soldeerprocessen met de betrouwbaarheid van gedefinieerde apparaataansluitingen. De behuizingswartels maken een gecombineerde montage op de printplaat mogelijk, met THR-, golfsoldeer- en SMD-contactblokken. De achterwandmontage zorgt daarbij voor een gedefinieerde positionering van de printplaat ten opzichte van de apparaatbehuizing. Maximale flexibiliteit bieden de M12-uitvoeringen: hier kunt u tussen de standaard schroefvergrendeling en de uiterst comfortabele snelvergrendeling SPEEDCON kiezen. Voor M8-contactblokken zijn behuizingswartels met standaardvergrendeling leverbaar.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten