Naar alle persinformatie

Met proceswaardedisplays signalen registreren, bewaken en besturen

15.09.2016

Multifunctioneel proceswaardedisplay voor analoge meetwaarden  

Multifunctioneel proceswaardedisplay voor analoge meetwaarden

(4894) Met de nieuwe multifunctionele proceswaardedisplays FA MCR kunnen temperatuur- en analoge signalen worden weergegeven en bewaakt.

Ze zijn geschikt voor toepassing in applicaties waarin deze grootheden gemeten en verder verwerkt moeten worden. Een voordeel daarbij is dat er veel verschillende sensorsoorten kunnen worden aangesloten, optioneel ook met voeding voor de sensor. De proceswaardedisplays beschikken over twee relaisuitgangen met wisselcontact en één analoge uitgang. Dankzij de genormeerde behuizingsafmetingen en steekbare aansluitklemmen kunt u de apparaten eenvoudig installeren.

De configuratie kan naar keuze met een fronttoetsenbord of met de FDT/DTM-software worden uitgevoerd. U kunt proceswaarden en bargraph met schakeldrempels vrij op het display laten weergeven. Een kleurverandering van het hele display geeft een mogelijke fouttoestand aan. De displays zijn leverbaar als veld- en als schakelkastvariant inclusief bevestigingsmateriaal. Dankzij UL- en CSA-toelatingen kunt u de producten internationaal toepassen. Daarnaast is er een Ex-variant die geschikt is voor intrinsiekveilige applicaties.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20