Naar alle persinformatie

Modulair rangeerblokconcept met innovatief kleurensysteem

30.08.2019

PTMC-rangeerblokken  

De afzonderlijke rangeerblokelementen vergrendelen eenvoudig en betrouwbaar en kunnen daarbij door middel van elf verschillende kleuren worden gecodeerd

De nieuwe push-in-rangeerblokken PTMC Push-in van Phoenix Contact maken dankzij het modulaire concept en de compacte bouwvorm een tot 20 procent hogere pakkingsdichtheid bij de rangeerbedrading in de procestechniek mogelijk.

De afzonderlijke rangeerblokelementen vergrendelen eenvoudig en betrouwbaar en kunnen daarbij door middel van elf verschillende kleuren worden gecodeerd. Daarmee zorgt u voor een overzichtelijke en foutloze bedrading. De opbouw in blokvorm met exact het juiste aantal polen voor de applicatie vormt een stabiele en torsiestijve constructie. Naast de aansluitingen bevinden zich de vrij toegankelijke 2,3 mm-testaftakkingen voor comfortabel testen met standaard testtoebehoren. De voorgeconfectioneerde rangeerblokken zijn leverbaar met vier of zes push-in-aansluitingen per element in 32-, 48- en 80-polige uitvoering. Bij de montagetechniek kan worden gekozen tussen directe, 19‘‘-rack- en railmontage.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20