Naar alle persinformatie

Twee-etage messcheidingsklemmen met universele schroefaansluiting

30.08.2019

Schroefaansluiting twee-etage messcheidingsklem  

De verspringing alsmede de gekleurde scheidingsmessen en bedrukking zorgen voor een duidelijke toewijzing van de scheidingsniveaus

De compacte twee-etage messcheidingsklemmen UTT 2,5-2MT-P/P van Phoenix Contact zijn in verschillende varianten leverbaar met één of twee scheidingsmessen voor aders tot 4 mm².

De ruimtebesparende bouwvorm met 5,2 mm-raster maakt een hoge dichtheid van de besturingsbedrading mogelijk. De verspringing tussen de beide etages biedt ook bij volledige bedrading een comfortabele toegang tot het onderste aansluitniveau, wat vooral bij het testen een groot voordeel oplevert. Vooral voor uiteenlopende schakelingen in de M&R-techniek kunnen in de scheidingszone van de scheidingsklemmen geheel flexibel een scheidingssteker, klemlichaam, componentensteker voor het zonder solderen aanbrengen van elektronische componenten of een zekeringssteker voor 5x20 zekeringen worden toegepast. Via de aansluitschroeven met geïntegreerde testbus kunnen meetapparaten worden aangesloten, zodat te allen tijde spannings- en stroommetingen onderbrekingsvrij kunnen worden uitgevoerd.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20