Naar alle persinformatie

Netwerkmanagementsoftware

15.10.2018

FL Network Manager-software  

De software FL NETWORK MANAGER is uitgebreid met nuttige functies

(5078) De netwerkmanagementsoftware FL NETWORK MANAGER heeft in de nieuwe versie 2.0 nieuwe, nuttige functies te bieden.

Naast de reeds bekende features zoals netwerkscan, IP-adrestoekenning en multiple-firmware-update ondersteunt de software nu ook multi-device-configuratie, waarmee meerdere apparaten tegelijkertijd met een paar muisklikken kunnen worden geconfigureerd. Bovendien is de software uitgebreid met SNMP-scripting. Zo kunnen alle SNMP-geschikte apparaten fabrikant-onafhankelijk worden geconfigureerd en gediagnosticeerd. De ondersteuning van SNMPv3 maakt daarbij een veilige, versleutelde communicatie tussen uw netwerk en de netwerkconfiguratiesoftware mogelijk. Nog meer veiligheid bieden wachtwoordbeveiliging en datacodering voor afzonderlijke projecten, zodat deze alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen.

Vanaf eind oktober 2018 is de FL Network Manager als digitaal artikel beschikbaar in de e-shop. Dit vereenvoudigt het licentiemanagement aanzienlijk.

Voor een eerste indruk van de software bestaat de mogelijkheid om een actuele versie als demo-software te downloaden. Bovendien staan ter kennismaking met de software diverse tutorials op Youtube.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20