Naar alle persinformatie

Eenvoudige inbedrijfstelling van SafetyBridge-componenten

01.03.2016

Webinterface SD FLASH EASY SAFE  

Webinterface voor een eenvoudige inbedrijfstelling en diagnose

Vanaf nu biedt Phoenix Contact de SD-kaarten SD Flash Easy Safe Basic en SD Flash Easy Safe Pro aan, waarmee componenten met SafetyBridge-technologie nog eenvoudiger in bedrijf kunnen worden gesteld.

De SafetyBridge-technologie is een voordelige oplossing voor het realiseren van eisen aan de functionele veiligheid tot SIL 3 of PLe zonder gebruikmaking van een veiligheidsbesturing. Door de toepassing van SD-kaarten worden alle benodigde configuratie-instellingen en initialiseringen automatisch uitgevoerd om de SafetyBridge-componenten in de standaardapplicatie te integreren. Met de configuratiesoftware SAFECONF worden de veiligheidsfuncties per drag-and-drop geconfigureerd. De comfortabele webinterface biedt naast talrijke diagnosefuncties ook de mogelijkheid niet-veilige modulen in de applicatie te integreren. Via het communicatiemoduul in de pro-uitvoering worden proces- en diagnosedata via PROFINET of Modbus/TCP ter beschikking gesteld aan andere applicaties. Bovendien kunnen gebruikers via e-mail over actuele storingen of gebeurtenissen worden geïnformeerd.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20
Referrer:

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten