Naar alle persinformatie

Eenvoudige inbedrijfstelling van SafetyBridge-componenten

01.03.2016

Webinterface SD FLASH EASY SAFE  

Webinterface voor een eenvoudige inbedrijfstelling en diagnose

Vanaf nu biedt Phoenix Contact de SD-kaarten SD Flash Easy Safe Basic en SD Flash Easy Safe Pro aan, waarmee componenten met SafetyBridge-technologie nog eenvoudiger in bedrijf kunnen worden gesteld.

De SafetyBridge-technologie is een voordelige oplossing voor het realiseren van eisen aan de functionele veiligheid tot SIL 3 of PLe zonder gebruikmaking van een veiligheidsbesturing. Door de toepassing van SD-kaarten worden alle benodigde configuratie-instellingen en initialiseringen automatisch uitgevoerd om de SafetyBridge-componenten in de standaardapplicatie te integreren. Met de configuratiesoftware SAFECONF worden de veiligheidsfuncties per drag-and-drop geconfigureerd. De comfortabele webinterface biedt naast talrijke diagnosefuncties ook de mogelijkheid niet-veilige modulen in de applicatie te integreren. Via het communicatiemoduul in de pro-uitvoering worden proces- en diagnosedata via PROFINET of Modbus/TCP ter beschikking gesteld aan andere applicaties. Bovendien kunnen gebruikers via e-mail over actuele storingen of gebeurtenissen worden geïnformeerd.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten