Naar alle persinformatie

Network Manager minimaliseert configuratiewerkzaamheden

07.07.2017

Verpakking van de software Network Manager  

De Network Manager - eenvoudige inbedrijfstelling en configuratie

(4956) Met de Network Manager bieden wij u nieuwe software voor een snelle en eenvoudige inbedrijfstelling van de Phoenix Contact Managed Switches, Wireless-componenten en Security Appliances.

De toepassing van Managed Switches of WLAN-componenten brengt ook altijd configuratiewerkzaamheden met zich mee.Er moeten ten minste de IP-parameters worden geconfigureerd. Maar vaak komen er ook nog andere functies bij, zoals redundantie, segmentering door VLAN's of bij WLAN-componenten de SSID. Om de omgang met een stijgend aantal te managen apparaten in een netwerk voor u te vereenvoudigen, dienen de configuratiewerkzaamheden geminimaliseerd te worden. Hier wordt u geholpen door de Network Manager, doordat netwerkcomponenten via één tool kunnen worden bewaakt en geconfigureerd en actueel gehouden kunnen worden. Vooral het controleren of de vele componenten nog up-to-date zijn brengt veel werk met zich mee. Vooral het controleren of de componenten nog up-to-date zijn kost veel tijd, wat door een roll-out van de firmware eenvoudiger en sneller gaat.

Om ook tegemoet te kunnen komen aan de Ethernet-protocollen EtherNet/IP en PROFINET, kunnen de IP-adressen via DHCP en DCP worden toegewezen. Zodoende kan de Network Manager ook in uw toepassingsgebied worden ingezet, of u nu actief bent in de machinebouw, installatiebouw of procestechniek.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten