Naar alle persinformatie

Network Manager minimaliseert configuratiewerkzaamheden

15.05.2017

Verpakking van de software Network Manager  

De Network Manager - eenvoudige inbedrijfstelling en configuratie

(4956) Met de Network Manager bieden wij u nieuwe software voor een snelle en eenvoudige inbedrijfstelling van de Phoenix Contact Managed Switches, Wireless-componenten en Security Appliances.

De toepassing van Managed Switches of WLAN-componenten brengt ook altijd configuratiewerkzaamheden met zich mee.Er moeten ten minste de IP-parameters worden geconfigureerd. Maar vaak komen er ook nog andere functies bij, zoals redundantie, segmentering door VLAN's of bij WLAN-componenten de SSID. Om de omgang met een stijgend aantal te managen apparaten in een netwerk voor u te vereenvoudigen, dienen de configuratiewerkzaamheden geminimaliseerd te worden. Hier wordt u geholpen door de Network Manager, doordat netwerkcomponenten via één tool kunnen worden bewaakt en geconfigureerd en actueel gehouden kunnen worden. Vooral het controleren of de vele componenten nog up-to-date zijn brengt veel werk met zich mee. Vooral het controleren of de componenten nog up-to-date zijn kost veel tijd, wat door een roll-out van de firmware eenvoudiger en sneller gaat.

Om ook tegemoet te kunnen komen aan de Ethernet-protocollen EtherNet/IP en PROFINET, kunnen de IP-adressen via DHCP en DCP worden toegewezen. Zodoende kan de Network Manager ook in uw toepassingsgebied worden ingezet, of u nu actief bent in de machinebouw, installatiebouw of procestechniek.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20