Naar alle persinformatie

Veiligheidsschakelaarsysteem met IO-Link

20.11.2018

Aanrakingsvrije veiligheidsschakelaar PSRswitch  

Aanrakingsvrije veiligheidsschakelaar PSRswitch

(5040) Het nieuwe veiligheidsschakelaarsysteem van Phoenix Contact bestaat uit een aanrakingsvrije, gecodeerde veiligheidsschakelaar PSRswitch en het veiligheidsrelais PSRmini met IO-Link.

De elektronische veiligheidsschakelaar wordt voor de veilige positie- en beveiligingsdeurbewaking in machines en productie-installaties gebruikt. De schakelaar met M12-aansluittechniek overtuigt door zijn compacte bouwvorm en kan bijzonder flexibel op deuren en afdekkingen worden gemonteerd. Vanwege de geïntegreerde RFID-technologie biedt de schakelaar maximale bescherming tegen manipulatie voor een hoog veiligheidsniveau. De veiligheidsschakelaars zijn configureerbaar voor stand-alone-toepassing of voor logische serieschakeling volgens EN ISO 14119 tot PL e.

In combinatie met het nieuwe relais PSRmini PSR-MC42 kan belangrijke statusinformatie via IO-Link aan de besturing worden doorgegeven. De machine-eigenaar krijgt zodoende een economische totaaloplossing met nieuwe diagnosemogelijkheden voor de intelligente fabriek.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten