Naar alle persinformatie

Push-in-zekeringsklemmen voor PV-toepassingen

23.11.2015

Hendelzekeringsklemmen met push-in-aansluiting  

Zekeringsklemmen voor toepassing in fotovoltaïsche installaties

De compacte zekeringsklemmen PT 10,3-HESI met 10 mm² push-in-aansluiting van Phoenix Contact hebben een nominale spanning van 1000 V.

Ze zijn daardoor geschikt voor toepassing op het gebied van duurzame energie, vooral in fotovoltaïsche installaties. De zekeringsklemmen beveiligen kristallijne PV-panelen betrouwbaar tegen retourstromen. Er zijn bijpassende zekeringen in 10,3 x 38 mm volgens IEC en UL met gPV-karakteristiek leverbaar tot 20 A. Om uitgevallen zekeringen snel te kunnen herkennen, zijn er zekeringsklemmen met lichtindicatie leverbaar. Voor een duidelijke stringcodering zijn de klemmen voorzien van een royaal coderingsvlak. Doordat de benodigde insteekkrachten met 50 % gereduceerd zijn, kunnen massieve aders en soepele aders met adereindhuls van 1,5 tot 10 mm² eenvoudig zonder gereedschap worden aangesloten. De oranje kleur van de knop geeft aan dat het een bedieningselement betreft, waardoor verkeerde bediening wordt voorkomen. Ook kunnen soepele aders vanaf 1,5 mm² zonder adereindhuls worden aangesloten.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten