Naar alle persinformatie

Phoenix Contact opent eigen Service Center voor printsystemen

29.08.2019

Seevice center  

Field Service Engineer, Martin Houbaer, repareert een printer in het Service Center in Zevenaar

In de machine- en paneelbouw wordt steeds meer gecodeerd. Van klemmen, kabels en aders, tot complete machines en installaties. Phoenix Contact heeft hiervoor diverse slimme printers ontwikkeld die on-the-job gebruikt kunnen worden. Om de optimale werking hiervan te garanderen, heeft Phoenix Contact nu ook een eigen Marking Service Center opgezet.

Vanuit dit nieuwe Service Center in Zevenaar biedt Phoenix Contact gerichte diensten om de continuïteit en optimale inzet van de printsystemen te garanderen. Zo zorgt het serviceteam bij levering van de printers voor installatie en set-up van alle software en drivers, zodat het printsysteem probleemloos communiceert met de (coderings)software van de gebruiker. Ook kan het team op locatie of in het Service Center in Zevenaar training geven aan de gebruikers om alle mogelijkheden te benutten.

Snelle on-site dienstverlening

Om een ongestoorde werking van de printers te garanderen, wordt preventief onderhoud aangeboden. Dit kan op afroep maar ook op contractbasis. Phoenix Contact biedt verschillende contractmogelijkheden voor haar Marking Service, van basic tot volledig ontzorgen. Mochten er problemen met de printers ontstaan, dan komt het serviceteam deze op locatie verhelpen. Is reparatie niet direct mogelijk, dan worden vervangende printers aangeboden.  

Extra printcapaciteit

Marking Service omvat ook verhuur van printers. Wanneer een machine- of paneelbouwer tijdelijk behoefte heeft aan extra printcapaciteit, dan kunnen printers bij het Service Center worden gehuurd. Dit is ook mogelijk wanneer er bijvoorbeeld specifiek materiaal bedrukt moet worden en de bouwer hiervoor niet over de juiste printer beschikt.

 


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20