Naar alle persinformatie

Industriële Power over Ethernet-switches

15.05.2018

Unmanaged en Managed PoE-Switches  

Nieuwe Power over Ethernet-switches vereenvoudigen de installatie van Ethernet-apparaten in het netwerk

(5044) Phoenix Contact breidt zijn aanbod aan industriële Power-over-Ethernet (PoE)-switches uit met nieuwe Unmanaged en Managed Switches.

Ze zijn geschikt voor ruwe omgevingsomstandigheden in toepassingen als videobewaking, machineautomatisering en gebouwenautomatisering. Bovendien zijn ze met alle op de markt verkrijgbare apparaten volgens IEEE 802.3 at (PoE+) compatibel.

De Unmanaged PoE-Switches uit de 1000-serie bieden een breed bedrijfstemperatuurbereik, full-gigabit-poorten en ondersteunen jumbo frames alsmede de bewaking van verbindingsverbrekingen op afzonderlijke poorten. Vanwege het PoE-energiebudget van 30 watt per poort en varianten met SFP-glasvezelpoorten kunnen voor PoE geschikte eindapparaten flexibel en zonder configuratiewerkzaamheden worden aangesloten.

De Managed PoE-Switches uit de 4000-serie beschikken over een hoog PoE-energiebudget van 60 watt per poort vooruitlopend op de nieuwe IEEE 802.3bt-standaard. Nog meer voordelen vormen de gigabit-SFP-poorten en nieuwe configuratiemogelijkheden. De secure activering van de PoE-functionaliteit ter reductie van het dataverkeer en het stroomverbruik wordt door het scheduling mogelijk gemaakt. Met de watchdog-functie wordt de verbindingsstatus met het eindapparaat gecontroleerd. In geval van een storing wordt het automatisch opnieuw gestart of uitgeschakeld.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20