Naar alle persinformatie

Nieuwe AC-UPS met geïntegreerde energiebuffer

15.09.2016

Onderbrekingsvrije voeding TRIO AC-UPS  

De nieuwe TRIO AC-UPS met geïntegreerde VRLA-energiebuffer

(4893) De nieuwe onderbrekingsvrije voedingen (UPS) uit de productfamilie Trio voor de montagerail van Phoenix Contact zorgen voor een betrouwbare voeding van AC-belastingen met max. 750 VA / 600 W.

Het UPS-moduul is leverbaar voor 230 V AC- en 120 V AC-toepassingen. Apparaten hoger in de automatiseringshiërarchie kunnen via de geïntegreerde USB-interface met de voeding worden verbonden. Zo kunnen bijvoorbeeld aangesloten industriële PC's worden uitgeschakeld. De zuivere sinuscurve bij de uitgang maakt een vlekkeloze overgang mogelijk, want de tijdens accubedrijf gegenereerde sinus is synchroon met het voorheen voedende net.

Omdat het UPS-moduul en de energiebuffer in één behuizing zijn ondergebracht, is de voeding uitermate ruimtebesparend. De geïntegreerde VRLA-energiebuffer zorgt voor lange buffertijden en is uitbreidbaar met nog een energiebuffer. Het voeden van belastingen vanuit de energiebuffer is ook zonder ingangsnet mogelijk. Voor de signalering en functiebewaking zijn led-statusindicaties alsmede actieve 24 V DC-schakeluitgangen voor het doorgeven aan een hoger besturingssysteem beschikbaar.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Meer informatie