Naar alle persinformatie

Led-toepassingen betrouwbaar beveiligen

09.03.2020

Compacte overspanningsbeveiliging BLT-T2  

Overspanningsbeveiliging voor led-toepassingen: de BLT-T2-1S-305-UT

De led-techniek is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Overal zijn leds te vinden: in de straat-, tunnel of objectverlichting. Voor een veilige infrastructuur is de foutloze werking van verlichting van essentieel belang.

De in het net optredende stootstromen en overspanningen kunnen de spanningsvastheid van bijv. led-armaturen aan masten echter duidelijk overschrijden. Daardoor is de uitval niet alleen mogelijk door directe blikseminslagen vanwege de blootgestelde ligging. Hier is een effectieve overspanningsbeveiliging doeltreffend om deze risico's voor te zijn.

Type 2-overspanningsbeveiliging uit de productreeks Blocktrab beschermt alle verlichtingssystemen en is met name geschikt voor led-toepassingen. Dankzij de compacte bouwvorm kunt u de beveiligingsmodulen ook gemakkelijk in bestaande installaties achteraf aanbrengen. Voor een mogelijk gebruik in de talloze led-toepassingen biedt de beveiligingsmodule u verschillende aansluitings- en montagetechnieken.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten