Naar alle persinformatie

Heavy-duty connectoren online configureren en bestellen

29.08.2019

HEAVYCON online configurator  

Heavy-duty connectoren individueel online configureren

(5130) In slechts enkele stappen plant u uw individuele connectoren met de HEAVYCON-online configurator van Phoenix Contact.

De configurator ondersteunt u bij de gewenste opbouw. Afbeeldingen in 2D en 3D vergemakkelijken uw keuze. Uit de talloze combinatiemogelijkheden worden bij de geselecteerde onderdelen automatisch de bijpassende componenten aan u voorgesteld. Op deze manier hoeft voor een foutloze configuratie weinig te worden ingevoerd. De bediening gebeurt intuïtief via eenvoudige filtermenu's en de Drag-and-Drop-functie.

Eerst selecteert u het type connector. Voor alle toepassingen zijn geschikte behuizingen leverbaar. Afhankelijk van de vereiste kiest u daarna de bijpassende contactblokken met een vast aantal polen of modulaire contactblokken. Deze zijn verkrijgbaar voor de overdracht van data, signalen, vermogen of voor pneumatische toepassingen. De gebruikersvriendelijke visualisering vindt plaats in een realtime-weergave in 3D. De complete, geconfigureerde oplossing kan in uw CAD-systeem worden geïntegreerd, worden verzonden of meteen in de winkelwagen worden gelegd en worden besteld. Door middel van een gegenereerde oplossings-ID kunt u uw configuratie altijd weer oproepen.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20