Naar alle persinformatie

Complete oplossing voor uw schakelkast: COMPLETE line

02.04.2019

Complete oplossing voor uw schakelkast: COMPLETE line  

Optimaliseer met het COMPLETE line-programma het bouwproces voor uw schakelkast

(5116) Voor de optimalisatie van alle processen in de schakelkastbouw biedt Phoenix Contact u een algemene oplossing.

COMPLETE line is een systeem van technologisch toonaangevende, op elkaar afgestemde hard- en softwareproducten, adviesdiensten en systeemoplossingen. Het geoptimaliseerde samenspel vereenvoudigt alle werkstappen; van engineering, via inkoop tot en met installatie en bedrijf.

Het uitgebreide productprogramma biedt u producten voor alle taken in de schakelkast: verbinden, schakelen, scheiden en meten, besturen en voeden net als automatiseren. Voor elke functie heeft de COMPLETE line de passende oplossing. Het eenvoudige, intuïtieve gebruik zorgt daarbij voor tijdsbesparing bij montage, inbedrijfstelling en onderhoud van schakelkasten.

De afstemming van alle producten in het COMPLETE line-systeem voor wat betreft design en toebehoren stelt u in staat de onderdelen universeel in te zetten. Daardoor dalen uw logistiekkosten. De engineerings- en coderingssoftware PROJECT complete begeleidt het volledige proces van de schakelkastproductie. Deze biedt u bovendien de mogelijkheid tot individuele planning, automatische controle en directe bestelling van klemmenstroken.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20