Naar alle persinformatie

Elektronicabehuizing voor krachtige apparaten

09.03.2020

Elektronicabehuizing en aansluittechniek van de ICS-reeks  

Elektronicabehuizing en aansluittechniek van de ICS-reeks

Phoenix Contact biedt zijn modulaire DIN-railbehuizing van de ICS-reeks vanaf nu ook aan in de 50 mm-bouwbreedte. De nieuwe elektronicabehuizingen kunnen max. vier printplaten aan en zijn daardoor geschikt voor nog krachtigere automatiseringsconcepten, zoals I/O-groepen.

Montagerail-busconnectoren maken een eenvoudige moduul-naar-moduul-communicatie mogelijk. De volledige reeks omvat nu de bouwbreedten 20, 25 en 50 mm alsmede de bouwhoogten 77, 100 en 122 mm.

De gestandaardiseerde apparaataansluitingen, zoals RJ45, USB, D-SUB en antennebussen, worden voor de behuizingserie bovendien aangevuld met printplaatconnectoren die kunnen worden gecodeerd. De connectoren in rasters van 3,5 mm en 5,0 mm zijn gedimensioneerd voor stromen tot 16 A en spanningen tot 300 V. Deze zijn compatibel met het bestaande aansluittechniekprogramma. Het geïntegreerde coderingselement van de connectordelen biedt een betrouwbare insteekbescherming doordat de connector en het basiselement voor het eerst worden verbonden.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten