Naar alle persinformatie

Krachtige industriële 19"-PC's voor computerruimten

21.06.2015

Rackmount-PC's  

Krachtige IPC's in 19"-formaat

De nieuwe industriële PC's in het genormeerde 19"-rackformaat van Phoenix Contact vormen de betrouwbare oplossing voor het registreren, meten, visualiseren en verwerken van grote datahoeveelheden.

Door het gestandaardiseerde formaat passen ze in de 19"-schakelkast, waar ze voor veeleisende toepassingen voor verschillende branches kunnen worden toegepast. Afhankelijk van de benodigdheden en beschikbare ruimte kan uit twee moduulgrootten met twee of vier hoogte-eenheden worden gekozen. De nieuwe Intel-processoren van de 4e generatie zorgen voor voldoende rekencapaciteit, evenals het werkgeheugen met max. 16 Gbyte en het datageheugen met max. 4 Tbyte. De rack-PC's zijn door PCI-/PCIe-slots uitbreidbaar. De RAID-ondersteuning (0/1/5/10) zorgt voor een hoge systeembeschikbaarheid en dataveiligheid. Dankzij twee resp. drie hot-swap-loopwerken kunnen onderhoudswerkzaamheden eenvoudig worden uitgevoerd, de afsluitbare frontklep beschermt tegen onbevoegde toegang.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten