Naar alle persinformatie

Eenvoudige en nauwkeurige vermogensmeting

05.07.2018

Nieuw Axioline F-vermogensmeetmoduul  

Nieuw Axioline F-vermogensmeetmoduul

(5033) Registreer uw energie- en vermogensgegevens nauwkeurig met het I/O-systeem Axioline F. Het Axioline F-productenprogramma is nu uitgebreid met het nieuwe vermogensmeetmoduul AXL F PM EF 1F.

Voor een eenvoudige inbedrijfstelling zijn de gangbare parameters voor het registreren van energie- en vermogensgegevens reeds vooraf ingesteld. Deze parameters kunnen zo nodig via PDI-objecten worden gewijzigd. Voor veel toepassingen kunnen spanningen tot 400 V/690 V en fasestromen en nuladerstroom tot 5 A zonder converter direct worden aangesloten. Als dit niet voldoende is, kunnen de meetbereiken door externe converters worden uitgebreid. Uit de meetwaarden worden onder andere het effectief, blind- en schijnvermogen alsmede -energie berekend. Daarnaast zijn er S0-impulsen beschikbaar. Door bepaling van de harmonischen (THD) kan de netkwaliteit worden geanalyseerd. Zo kunnen storingsbronnen eenvoudig worden gelokaliseerd. Het Axioline F-behuizingsconcept maakt het met de veilige elektrische scheiding mogelijk dat het vermogensmeetmoduul zonder extra isolatiemaatregelen naast andere I/O-modulen kan worden gemonteerd. Het I/O-systeem ondersteunt alle voorkomende Ethernet-gebaseerde netwerkprotocollen en is snel en robuust en bovendien eenvoudig te installeren.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten