Naar alle persinformatie

Toelatingen voor Noord-Amerikaanse markten

12.01.2018

Productenprogramma TERMITRAB complete  

TERMITRAB complete - het productenprogramma

(4990) Vanaf nu zijn de smalle overspanningsbeveiligingsmodulen uit de productfamilie TERMITRAB complete ook leverbaar met toelatingen voor Noord-Amerikaanse markten.

TERMITRAB complete heeft daarmee een breed scala aan toelatingen, waarmee u de mogelijkheid hebt tot toepassing volgens UL- en ook volgens CSA-voorschriften in gebruikelijke installaties (ordinary locations). Voor toepassingen in gevaarlijke omgevingen zoals de Ex-omgeving heeft een geselecteerd aantal overspanningsbeveiligingsmodulen en meldingssets bovendien het keurmerk UL-listed gekregen. Dankzij deze toelating is inbouw op zogenaamde hazardous locations tot Class I Division 2 (indeling volgens NEC 500) mogelijk. De volgens UL / CSA goedgekeurde componenten leveren u een voordeel op bij de export en latere eindproductcontroles van geprefabriceerde schakelkasten of installatiedelen. Het komt heel vaak voor dat een UL- of CSA-toelating wordt geëist door installatiebouwers, -eigenaren of verzekeringen, om een allesomvattende veiligheidsstandaard te garanderen.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten