Naar alle persinformatie

Security-routers met draadloze 3G-interface

04.02.2014

Security-routers met draadloze 3G-interface  

Betrouwbare communicatie met machines en installaties

De nieuwe mGuard Security-routers met geïntegreerde draadloze interface maken de industriële communicatie op het wereldwijde mobiele telecommunicatienetwerk betrouwbaarder.

Daarvoor zorgen geïntegreerde veiligheidstechnologieën als VPN en een firewall. Naast UMTS/HASPA worden ook Amerikaanse mobiele CDMA-telecommunicatienetwerken ondersteund. De producten hebben een robuuste metalen behuizing, twee SIM-kaartslots, een GPS-ontvanger en ondersteunen twee of tien VPN-tunnels, afhankelijk van de uitvoering. Industriële telecommunicatieproducten zijn sleutelcomponenten in oplossingen voor toegang of onderhoud op afstand. Op internet en VPN gebaseerde oplossingen vervangen daarbij modem-kiesverbindingen en brengen nieuwe uitdagingen voor de producten met zich mee: de overdracht van grote datahoeveelheden, hoge overdrachtssnelheden en beveiliging tegen onbevoegde toegang moeten gegarandeerd zijn.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten