Naar alle persinformatie

Push-in-verdelerblokoplossingen klantspecifiek configureren

15.05.2018

Webgebaseerde PTFIX-configurator  

Producten met de gewenste eigenschappen wat betreft pooltal, montagetechniek, kleur en codering kunnen op een eenvoudig gestuurde wijze worden samengesteld

(5029) Het potentiaalverdelingssysteem PTFIX is nu ook leverbaar met 4 mm²-push-in-aansluiting. Combineer en monteer de blokken tot uw specifieke oplossing.

Afhankelijk van het type zijn ze leverbaar met zes, 12 en 18 aansluitingen in elf verschillende kleurvarianten. Naast de klassieke railmontage op NS15 en NS35 zijn er ook flensadapters voor de directe montage en varianten voor universele plakmontage. Nieuw zijn ook de afzonderlijke 2,5 mm²-klemmen, waarmee u door te combineren een hoge klantspecifieke aanpasbaarheid bereikt. Deze elementen vormen met twee polen de kleinst mogelijke eenheid. Ze kunnen met elkaar en met alle andere bloktypen van nominale doorsnede worden gecombineerd. Met de nieuwe webgebaseerde PTFIX-configurator stelt u op een eenvoudig gestuurde wijze producten samen met de gewenste eigenschappen wat betreft pooltal, montagetechniek, kleur en codering. De configuratie ondersteunt een eenvoudig bestelproces door een integratieve verbinding met de e-shop van Phoenix Contact.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20