Naar alle persinformatie

Exact op de installatie afgestemd

09.10.2019

Voorgeconfigureerde apparatenbeveiligingsschakelaars CBMC  

In de fabriek ingestelde apparatenbeveiligingsschakelaars, precies passend voor de toepassing

De nieuwe varianten van de meerkanaals elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars CBMC ... S-R-C kunt u passend afgestemd op uw installatie bestellen.

Bovendien kan via de geïntegreerde statusuitgang en resetingang de status van de apparaten op afstand worden bewaakt en kunnen aangesproken kanalen weer worden ingeschakeld. Zo worden met de nieuwe varianten twee features in één gecombineerd: profiteer van tijdbesparing bij het installeren en de mogelijkheid om de apparaten op afstand te resetten. Dit bespaart kosten bij de inbedrijfstelling en servicewerkzaamheden.

Daarbij blijft u beschikken over de gebruikelijke features, zoals de één-knopbediening via de led-toets en de elektronische vergrendeling ter beveiliging tegen ongewilde verandering van de stroomwaarden. De nieuwe producten beschikken uiteraard ook weer over deze eigenschappen.

Verder is er nu ook een nieuwe variant die voldoet aan de eisen volgens NEC Class 2. De apparatenbeveiligingsschakelaars kunt u al bestellen vanaf een batchgrootte van 1.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20