Naar alle persinformatie

Nieuwe spanningsvarianten onder 100 W

09.03.2020

QUINT POWER-voeding  

QUINT POWER onder 100 W

De voedingen Quint Power van Phoenix Contact in het vermogensbereik tot 100 W zijn nu ook beschikbaar met speciale spanningen van 5 V en 12 V. De drie nieuwe, eenfasige voedingen (5 V DC met 5 A; 12 V DC met 2,5 A en 7,5 A) vullen het portfolio aan dat zich in het vermogensbereik tot 100 W tot dusver uitstrekte tot 24 V-apparaten.

Bij de kleine bouwgrootte bieden de voedingen ook in het laagste vermogensbereik met preventieve functiebewaking en vermogensreserve een hoge beschikbaarheid van de installatie. Start moeilijke belastingen met de dynamische boost met gedurende 5 sec max. 200 procent van het nominale vermogen en breid uw installaties eenvoudig uit met behulp van de statische boost met permanent max. 125 procent van het nominale vermogen. Profiteer van het hoge rendement van 92,4 procent en de lange gebruikslevensduur bij een gering vermogensverlies en weinig warmteontwikkeling. Instelbare vermogensniveaus of de signalering DC OK maken een aan uw applicatie aangepaste monitoring van de uitgangsparameters mogelijk. De preventieve functiebewaking meldt kritische bedrijfstoestanden voordat er een storing optreedt. De voedingen beschikken over een groot DC-ingangsspanningsbereik van 88 V DC tot 350 V DC. Stel de voedingen eenvoudig en snel in bedrijf met de Push-in-aansluittechniek. De smalle en vlakke bouwvorm van de apparaten zorgt bovendien voor ruimtebesparing in de schakelkast.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten