Naar alle persinformatie

Modulaire connectoren in snap-in-frame

29.04.2016

Modulaire contactblokken voor heavy-duty connectoren  

Signalen, energie, data en perslucht veilig overdragen

De nieuwe contactblokken HEAVYCON modular voor energie, signalen en data bieden u een eenvoudige en comfortabele confectionering.

De modulen worden in de nieuwe snap-in-frames geklikt en met vergrendelingsveren exact gepositioneerd en vastgezet. U kunt aangesloten modulen ook achteraf in reeds gemonteerde aanbouwbehuizingen invoegen. De 5-polige power-modulen met push-in-aansluittechniek bieden een eenvoudige en snelle installatie. De van een adereindhuls voorziene ader wordt direct in de contactkamer gestoken. Voor een veilige gegevensoverdracht zijn RJ45-datamodulen voor patch-kabels alsmede RJ Industrial-connectoren met QUICKON-snelaansluittechniek leverbaar. Voorgeconfectioneerde lichtgeleiderkabels met SC- en LC-contacten kunnen in dienovereenkomstige glasvezelmodulen worden aangesloten. De snelle montage van de modulen en de geoptimaliseerde aansluittechniek levert een besparing op de installatietijd van wel 40 procent op. U kunt meerdere modulen flexibel in één frame combineren. Zodoende biedt HEAVYCON modular voor elke applicatie de passende connector.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten