Naar alle persinformatie

Thermische printers voor industriële toepassingen

29.08.2019

Thermische printers THERMOMARK CARD 2.0 en THERMOMARK ROLL 2.0  

Flexibel thermisch printen van coderingsmaterialen in kaart- of rolformaat

De nieuwe generatie thermische printers van Phoenix Contact maakt industriële markeringen snel, hoogwaardig en bestendig.

Met de nieuwe generatie thermische printers van Phoenix Contact maakt u industriële markeringen snel, hoogwaardig en bestendig. De printsystemen overtuigen met een geïntegreerd kleurentouchdisplay dat u met duidelijke pictogrammen intuïtief en comfortabel door het menu leidt. De THERMOMARK CARD 2.0 print coderingsmaterialen in kaart- en matformaat. De THERMOMARK ROLL 2.0 is een veelzijdige, efficiënte rollenprinter voor de meest uiteenlopende coderingsmaterialen in rol- en eindeloos formaat.

Het voordeel van de beproefde druktechnologie via thermische overdracht is de onderhoudsvrije werking. De automatische materiaalherkenning zorgt voor de optimale drukinstellingen en voorkomt mislukte afdrukken. De THERMOMARK CARD 2.0 bedrukt materialen in kaartformaat in slechts 8 seconden. Daarbij bedraagt de printresolutie 300 dpi. Ook de THERMOMARK ROLL 2.0 verwerkt materiaal voor de klemmen-, ader-, kabel-, apparaten- en installatiemarkering met een printresolutie van 300 dpi bij een maximale printbreedte van 105 mm en printlengte van 1000 mm. De eenvoudige bediening van de beide printsystemen wordt getoond in video's met uitleg die u via de displays van de printers kunt oproepen.

Eenvoudig en flexibel bestuurt de markeringssoftware PROJECT complete Marking de thermische printer alsmede alle andere markeringssystemen van Phoenix Contact.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service

Goede argumenten voor de THERMOMARK ROLL

Maak kennis met de THERMOMARK ROLL!