Naar alle persinformatie

Klantspecifieke connectoren online configureren en bestellen

15.09.2018

Samenstelling van een heavy-duty connector met de online-configurator  

HEAVYCON online-configurator

(5067) Het productenprogramma HEAVYCON van Phoenix Contact biedt ontelbare combinatiemogelijkheden. Daarom ondersteunt de nieuwe gebruikersvriendelijke HEAVYCON-online-configurator u nu bij de samenstelling.

In afhankelijkheid van uw eisen aan de heavy-duty connectoren stelt hij alleen componenten voor die bij de door u geselecteerde elementen zoals behuizingen, modulaire contactblokken, contactblokken met een vast aantal polen en kabelwartels passen.

Configureer snel uw eigen specifieke connector via de intuïtieve gebruikersinterface met eenvoudige filtermenu's, drag-and-dropfunctie alsmede productafbeeldingen in 2D en 3D. De configuratie wordt realtime in 3D gevisualiseerd. 2D- en 3D-gegevens van uw selectie kunt u eenvoudig downloaden en voor verdere engineering in een CAD-programma importeren. De oplossing wordt in een winkelmandje geplaatst om deze vervolgens met het invoeren van een paar gegevens te bestellen. Het configuratiebestand wordt met een oplossings-ID bewaard en is altijd weer oproepbaar.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20