Naar alle persinformatie

Phoenix Contact E-Mobility gecertificeerd volgens IATF 16949

15.01.2018

Vrouw die een elektrische auto laadt bij een laadzuil  

Wij zijn een betrouwbare partner voor de automobielindustrie en leveren innovatieve producten voor het laadproces van elektrische auto's

(5023) Phoenix Contact E-Mobility GmbH vormt binnen de Phoenix Contact-groep het knowhow-centrum voor componenten en oplossingen voor de elektromobiliteit.

Tot ons productenprogramma behoren laadconnectorsystemen en laadcontrollers voor het gelijk- en wisselstroomladen van elektrische voertuigen. In combinatie met de bijbehorende software realiseren wij bovendien uw specifieke en krachtige laadinfrastructuur.

Als interface voor het laadproces aan voertuigzijde leveren wij zogenaamde vehicle inlets, die direct in het voertuig worden ingebouwd. Bij de samenwerking met de autofabrikanten gelden zeer hoge eisen op het gebied van arbeidsprocessen, productkwaliteit en organisatieopbouw. Om deze eisen uniform en internationaal vorm te geven, is in de automobielindustrie de certificering volgens IATF 16949:2016 ingevoerd. Vast onderdeel van deze norm is bovendien de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001:2015. Sinds kort zijn wij volgens deze beide standaarden gecertificeerd, waarmee wij voldoen aan de hoge eisen zoals die gelden in de automobielindustrie.

De betreffende documenten kunt u downloaden via de rechterkolom.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20