Naar alle persinformatie

Voeding met beschermklasse IP67

09.10.2019

Voeding TRIO POWER met beschermklasse IP67  

TRIO POWER met beschermklasse IP67

Overtuig uzelf van de nieuwe voedingen TRIO POWER in beschermklasse IP67 van Phoenix Contact met weersbestendig design voor toepassing in zowel ruwe industriële omgevingen als onder extreme klimatologische omstandigheden.

De robuuste voedingen met standaardfunctionaliteit zijn vooral geschikt voor decentrale installatie in het veld. Door de snelle installatie direct bij de verbruiker bespaart u op kabellengte. Zo reduceert u kabelverlies en creëert u ruimte in de schakelkast.

De drukbehuizing van aluminium waarborgt een hoge beschikbaarheid van de installatie door de bestendigheid tegen extreme omstandigheden wat betreft temperatuur, stof en water. Door de hoge schok-, trillings- en spanningsbestendigheid zijn de voedingen mechanisch en elektrisch robuust. Gebruik het brede temperatuurbereik van -25 °C tot +85 °C en profiteer van de flexibiliteit in het toepassingsbereik. De dynamische boost met 150 procent van de nominale stroom gedurende max. 5 s geeft u de mogelijkheid om ook zware belastingen op te starten. Het rendement van meer dan 93 procent biedt u bovendien een hoge energie-efficiëntie.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20