Naar alle persinformatie

Nieuwe app voor uitleg over overspanningsbeveiliging

30.08.2019

 Nieuwe app voor uitleg over overspanningsbeveiliging  

Nieuwe app voor uitleg over overspanningsbeveiliging

(4547) Phoenix Contact biedt nu een app over overspanningsbeveiliging voor smartphones aan. De app is verkrijgbaar in Google Play en de App Store. Met deze app wordt met name elektro-installateurs een moderne en eenvoudig te bedienen tool aangeboden waarmee ze hun klanten kunnen overtuigen van de noodzaak hun apparaten te beveiligen tegen overspanningen.

Samen met de klanten kan de installateur in de app een eengezinswoning voorzien van overspanningsbeveiliging. Door middel van een animatie wordt weergegeven in welke mate het gebouw beveiligd is. Bovendien wordt de noodzaak van overspanningsbeveiliging toegelicht met videofilmpjes zoals de "simple show" en een compilatie van tests in het laboratorium van Phoenix Contact.

Alle gekozen producten worden opgeslagen in beveiligingslijsten. Deze lijsten kunnen als adviesdocumentatie naar de klanten worden gestuurd of voor een concrete offerte verder worden bewerkt. Ook aannemers en huiseigenaren kunnen profijt hebben van de app. Wie zijn bestaande gebouw wil beveiligen, vindt in de app de juiste producten en kan zo de opgestelde beveiligingslijst versturen naar zijn elektrobedrijf.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20