Naar alle persinformatie

Phoenix Contact E-Mobility GmbH gecertificeerd volgens ISO/TS 16949

29.07.2015

Vehicle inlets van Phoenix Contact E-Mobility  

Vehicle inlets van Phoenix Contact E-Mobility gecertificeerd volgens ISO/TS 16949

Het knowhow-centrum rondom componenten, systemen en oplossingen voor de elektromobiliteit binnen de Phoenix Contact-groep voldoet daarmee aan de hoge proces-, kwaliteits- en organisatie-eisen van de automobielindustrie.

Phoenix Contact E-Mobility ontwikkelt en produceert laadconnectorsystemen en laadregelingen voor het laden van gelijk- en wisselstroom en is een totaalaanbieder van componenten op het gebied van de laadinfrastructuur, voor zowel statische als mobiele voorzieningen. Om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van de automobielindustrie, vooral op het gebied van ontwikkeling en een projectmatige aanpak, zijn de processen en organisatie van het bedrijf hierop afgestemd en aangepast. E-Mobility GmbH kan behalve op de hoge standaards, het innovatie- en kwaliteitsniveau nu ook bogen op een gecertificeerd managementsysteem en zich dankzij de consequente service- en klantgerichtheid een betrouwbare partner van de automobielindustrie noemen.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten