Actuele meldingen

Filters

Zoekresultaten

459 treffers

Phoenix Contact kiest voor digitale kwaliteit

26.05.2020

Net als bij de productkwaliteit stelt Phoenix Contact op het gebied van de digitalisering hoge eisen aan de kwaliteit. Hiervan getuigt onder andere ook de recente aanstelling van een Chief Digital Officer (CDO).

Actualisering van de mGuard Secure Remote Service

26.05.2020

De meest actuele update van dit voorjaar van de cloud-gebaseerde oplossing voor onderhoud op afstand van Phoenix Contact omvat naast vele detailverbeteringen enkele nieuwe functies.

Direct aan te sluiten verdelerblokken voor flexibele montage

26.05.2020

De productfamilie PTFIX van Phoenix Contact is uitgebreid met een nominale doorsnede 10 mm². De verdelerblokken met de Push-in-aansluiting voor aansluiting zonder gereedschap zijn vrij te configureren en kunnen direct worden toegepast. Uitpakken, aanslu...

Voor intelligente tijdregelingen

26.05.2020

De nieuwe multifunctionele tijdrelais MACX-TR van Phoenix Contact maken eenvoudige tijdregelingen nu intelligent. Dankzij de combinatie van druktoetsen en een innovatief OLED-display kunt u eenvoudig direct op het apparaat bedienen.

Op afstand weer inschakelen

26.05.2020

De smalle elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars PTCB van Phoenix Contact zijn nu ook met een geïnverteerde statusuitgang en resetingang beschikbaar. Bewaak de status van de apparaten op afstand en schakel aangesproken kanalen snel en eenvoudig ...

Connectoren voor energieopslagsystemen

26.05.2020

Phoenix Contact presenteert nieuwe connectoren voor energieopslagsystemen. De apparaat- en kabelconnectoren zijn beveiligd tegen ompoling en kunnen met 360° worden gedraaid.

Ronde connectoren met geconfectioneerde kabels

26.05.2020

Vanaf nu biedt Phoenix Contact kunststof ronde connectoren van de PRC-serie ook aan als geconfectioneerde aansluitoplossing.

RJ45-busconnectoren voor printplaatmontage

26.05.2020

Phoenix Contact rondt zijn de programma voor de op koper gebaseerde gegevensoverdracht af: nieuwe RJ45-apparaatconnectoren voor directe printplaatmontage bieden veelzijdige oplossingen voor de gegevensoverdracht in het apparaat.

Phoenix Contact Dialog Days: virtuele conferentie overtreft alle verwachtingen

25.05.2020

In slechts zes weken tijd werd een digitale beursverschijning gecreëerd, waarbij meer dan 8100 bezoekers zich in de afgelopen drie weken hebben geïnformeerd over de innovaties.

SPE System Alliance:
branche- en applicatieoverkoepelende groep voor de Single Pair Ethernet-technologie

11.05.2020

De technologische samenwerking van de ondernemingen Phoenix Contact, Weidmüller, Reichle & De Massari (R&M), Fluke Networks en Telegärtner voor het Single Pair Ethernet (SPE) heeft zich ontwikkeld tot een SPE System Alliance.

459 Treffers

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten