xplore New Automation Award

Creatieve ideeën gezocht

Creatieve ideeën gezocht

Blik op automatisering: slimme teams realiseren innovatieve en spannende oplossingen.

Wilt u meehelpen bij het creëren van de automatisering van de toekomst? Doe dan mee met de xplore New Automation Award.

De xplore New Automation Award is een internationale technologie- en opleidingswedstrijd van Phoenix Contact, die zich richt op in techniek geïnteresseerde mensen van verschillende leeftijd en van verschillend opleidingsniveau. Teams van scholieren, studenten, stagiairs en jonge vakmensen gaan creatief aan de slag met automatiseringstechniek en ontwikkelen innovatieve oplossingen op verschillende themagebieden.

Uw voordelen

  • neem een professionele voorsprong – met de opgedane technische knowhow
  • leg nationale en internationale contacten met bedrijven, universiteiten en technische hogescholen
  • win technisch hoogwaardige prijzen

Winnaars in elke categorie

Bij de xplore New Automation Award ondersteunen wij wereldwijd teams met producten ter waarde van 3.000 euro bij individuele projecten en 4.000 euro bij partnerprojecten.

  • De wedstrijd kent vijf verschillende categorieën: Smart Factory, Environment, Urban Infrastructure, Recreation, Infinity.
  • In elke categorie ontvangen de winnaars een onderscheiding.
  • De beste teams per categorie komen naar Bad Pyrmont voor een presentatie van hun project.

Een onafhankelijke jury bestaande uit hoogwaardigheidsbekleders uit de industrie en van universiteiten alsmede mediavertegenwoordigers bepalen wie er wint.

De winnaars van de xplore New Automation Award presenteren hun project op de Hannover Messe – de grootste industriebeurs ter wereld.

Voorzitter is Roland Bent, directeur Marketing en Ontwikkeling bij Phoenix Contact. Het Duitse Ministerie van Economische Zaken en Energie heeft het beschermheerschap op zich genomen.

Wilt u meer weten?

Als we uw interesse hebben gewekt en u meer over de xplore New Automation Award wilt ervaren, klik dan op onderstaande link om op de internationale website te komen.

PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG

+49 52 35 / 34 18 96

Klaus Hengsbach

Klaus Hengsbach

Head of didactics