PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH in Herrenberg, Duitsland

Optimaal verbonden

Technologiecentrum voor ronde connectoren in de bouwgrootten M5 t/m M58.

Phoenix Contact Connector Technology GmbH is het technologiecentrum voor ronde connectoren binnen de Phoenix Contact-groep. Het bedrijf ontwikkelt, ontwerpt en produceert behalve ronde connectoren in de bouwgrootten M5 t/m M58 ook klantspecifieke bekabelingssystemen en -oplossingen. De producten zijn te bestellen via het wereldwijde verkoopnetwerk van Phoenix Contact.

Oplossingen voor signalen, data en energie

De vestiging in Herrenberg beschikt over de modernste installaties voor omspoten connectoren, kabelconfectie, montage, systeembouw en mechanische productie.

Het omvangrijke productassortiment omvat naast ronde connectoren voor signalen, data en energie ook innovatieve hybrideconnectoren. Dankzij internationale toelatingen alsmede talrijke bouwvormen, polarisaties en beschermklassen maakt het productenprogramma klantspecifiek afgestemde aansluitsystemen mogelijk voor machines en installaties, elektrische aandrijvingen, productiemachines en voor apparaten in infrastructuurapplicaties.

Jarenlange ervaring

Phoenix Contact Connector Technology GmbH werd in 1989 opgericht als Coninvers GmbH en maakt al sinds 1998 deel uit van de Phoenix Contact-groep – sinds 2002 als 100 % dochteronderneming. 

Het bedrijf handelt sinds november 2014 onder de naam Phoenix Contact Connector Technology GmbH. Marco Binder en dr. Christian Helmig zijn de directeuren van dit bedrijf met ca. 320 medewerkers.

Signaalconnectoren

Signaalconnectoren  

Signaalconnectoren

Op het gebied van de signaaloverdracht bieden wij onze klanten een groot aantal connectoren in de bouwgrootten M5 t/m M23. Er zijn 3- t/m 19-polige varianten leverbaar met naar keuze soldeer-, crimp- of insoldeeraansluiting, perfect afgestemd op klantspecifieke applicaties.

Dataconnectoren

Dataconnectoren  

Dataconnectoren

Voor een veilige en snelle datacommunicatie in industriële en infrastructuurtoepassingen bieden wij voor alle gangbare veldbussen en netwerken afgeschermde ronde connectoren in de bouwgrootten M8 en M12.

Vermogensconnectoren

Vermogensconnectoren  

Vermogensconnectoren

Onze klanten profiteren van een compleet programma, van de kabel via de apparaatzijde tot aan de printplaat – van de compacte M12-aansluiting tot aan bouwgrootte M58 voor hoge overdrachtsvermogens.

Hybrideconnectoren

Hybrideconnectoren  

Hybrideconnectoren

Veilige en compacte overdracht van signalen, data en energie via één connector: met onze innovatieve hybrideconnectoren bespaart de klant tijd en ruimte bij de bekabeling van apparaten.

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

+49 70 32/92 74 0

Heisenbergstraße 1
D-71083 Herrenberg

Meer informatie