PHOENIX CONTACT Software GmbH

PHOENIX CONTACT Software GmbH

Inspirerende technologie-oplossingen

Het knowhow-centrum voor industriële software.

Phoenix Contact Software GmbH ontwikkelt softwaretechnologie voor toepassing in de automatiseringstechniek. Al meer dan 30 jaar bedenken onze deskundigen innovatieve oplossingen om zo de mogelijkheden van industriële productie nieuw te definiëren. In de automatiseringsproducten van Phoenix Contact bewijzen onze technologieën dagelijks hun kwaliteit.

Onze kerntechnologieën IEC 61131 Control, IEC 61508 Safety en PROFINET worden wereldwijd succesvol toegepast. Dagelijks bewijzen onze producten in honderdduizenden automatiseringssystemen hun kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Het toepassingsspectrum omvat vrijwel alle takken van industrie. Ervaring en vakkennis maken ons tot een betrouwbare partner waarop u kunt bouwen.

Gebundelde software-knowhow

Medewerkers van de softwareontwikkeling bij Phoenix Contact Software GmbH  

Gemeenschappelijk ontwikkelen van unieke automatiseringsoplossingen

KW-Software GmbH werd in 1982 in Lemgo opgericht en maakt sinds 2001 deel uit van de Phoenix Contact-groep. Sinds 2015 gaat het bedrijf verder onder de naam Phoenix Contact Software en is het onderdeel van Control Systems (besturingstechniek). De directie bestaat uit Andreas Orzelski en Detlev Kuschke.

Software vormt steeds meer een doorslaggevend onderscheidend criterium in de markt. Phoenix Contact bundelt daarom zijn software-knowhow om zo het programma op het gebied van besturingstechniek alsmede van industriële oplossingen duurzaam uit te kunnen breiden.

Hoe wij u ondersteunen

Bekijk hoe u uw installatie met automatiseringssoftware van Phoenix Contact effectief kunt aansturen.

Effectieve besturing van uw installatie met automatiseringssoftware

U ontwikkelt snelle besturingen of modulaire schakelmodulen, efficiënte machines of hoog productieve installaties. U kent de speciale eisen voor uw branche en met producten en oplossingen voor u stelt u de nieuwe norm.

Met onze softwaretechnologieën hebt u de passende tool voor een efficiënte automatisering in handen. Of u nu kiest voor afzonderlijke componenten of voor een complete oplossing: met ons hebt u een partner die zijn producten en diensten aan uw speciale wensen aanpast.

Onze knowhow loopt door het volledige productieproces, van de eerste engineeringfase via de programmering tot aan de kwaliteitscontrole. Daardoor kunnen we snel en adequaat reageren op uw individuele wensen en deze omzetten in efficiënte software-oplossingen.

Video starten

Technologie op maat

Phoenix Contact Software GmbH geeft u deskundig advies voor uw software-oplossing  

Competente advisering voor uw software-oplossing

Profiteer direct van onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van software. De beproefde standaardoplossingen en kerntechnologieën zijn meteen toepasbaar. Onze bijzondere kracht ligt in het creëren en verder ontwikkelen van unieke automatiseringsoplossingen.

Uw en onze competenties vullen elkaar aan. Vraag het ons – samen met u maken wij uw unieke oplossing nog succesvoller.

Softwareplatform voor Industrie 4.0

Phoenix Contact Sofware GmbH ontwikkelt intelligente software voor de productie van morgen  

Intelligente software als basis voor Industrie 4.0

Industrie 4.0 staat voor de intelligente koppeling van bedrijfsprocessen, machines, producten, componenten en mensen. 

Phoenix Contact Software heeft u alles te bieden wat u daarvoor nodig hebt – een schaalbaar softwareplatform voor Industrie  4.0 met realtime-besturingscomponenten en netwerkinterfaces alsmede geïntegreerde safety en security.

PHOENIX CONTACT Software wereldwijd

Locaties Phoenix Contact Software  

Locaties Phoenix Contact Software

Wereldwijd passen onze klanten automatiseringstrends snel toe. Ze verwachten vroegtijdig beproefde oplossingen en eersteklas service en support. Daarom staan onze medewerkers daar paraat, waar nieuwe uitdagingen voor de automatiseringstechniek ontstaan.

Naast onze bedrijfscentrale in Lemgo (Deutschland) is Phoenix Contact Software ook gevestigd in Ann Arbor (USA), Shanghai (China) en Tokio (Japan).

Onze medewerkers spreken uw taal en begrijpen uw markt. Zij staan voor u klaar wanneer er nieuwe trends en eisen in ontwikkeling zijn.


Meer informatie

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Campusallee 6
D-32657 Lemgo