Terug naar het overzicht

Partners en organisaties

Verenigingen en samenwerkingsverbanden

Verenigingen, samenwerkingsverbanden en gebruikersorganisaties bevorderen de communicatie en de uitwisseling tussen de verschillende fasen van de waardeketen. Ze formuleren als belangenbehartiger van verschillende gebruikersgroepen algemene eisen aan de automatiseringstechniek van de toekomst.

In de speciale rol als standaardiserings- en certificeringspartner zorgen verenigingen en samenwerkingsverbanden ervoor, dat nieuwe technologische trends en concepten in een uniforme en interoperabele vorm toegankelijk worden gemaakt voor de markt.

Phoenix Contact Software GmbH geeft mede vorm aan deze processen. Wij participeren in toonaangevende organisaties voor automatiseringstechniek.

Sterke partners voor uw succes

Doorslaggevend voor het succes van moderne automatiseringsoplossingen is de optimale combinatie van verschillende hardware- en softwarecomponenten. Wij willen graag dat u ook snel en efficiënt kunt ontwikkelen als u het platform aanvult met technologieën en componenten van andere fabrikanten.

Daarom werken wij bij het creëren en verder ontwikkelen van unieke automatiseringsoplossingen nauw samen met andere toonaangevende technologieaanbieders, automatiseringsfabrikanten, specialisten en dienstverleners.


Terug naar het overzicht
Meer informatie
  • Partners en organisaties

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Campusallee 6
D-32657 Lemgo