PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH

PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH in Paderborn

Technologisch toonaangevend

Het competentiecentrum voor voedingstechnologieën.

In de vestiging Paderborn bundelt Phoenix Contact Power Supplies GmbH knowhow op het gebied van voedingstechnologieën. Hier ontstaan standaardvoedingen, maar ook klantspecifieke oplossingen die u via het wereldwijde verkoopnetwerk van Phoenix Contact kunt bestellen.

Innovaties voor uw succes

Michael Heinemann, directeur Phoenix Contact Power Supplies GmbH  

Michael Heinemann, directeur Phoenix Contact Power Supplies GmbH

Michael Heinemann: „Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn aspecten die onze prioriteit hebben bij de ontwikkeling van voedingen. Vanzelfsprekend zetten wij daarbij de knowhow van ons team deskundige ontwikkelaars in. Iets wat zich weerspiegelt in de keuze van de componenten.

Wij onderscheiden ons vooral door het integreren van functies in onze apparaten, die onze klanten duurzame voordelen bieden, terwijl ze de toepassing van onze apparaten vereenvoudigen en gelijktijdig bescherming bieden tegen hoge follow-up-kosten. Zoals bijvoorbeeld de SFB-technologie, die tijdens storingen betrouwbaar en snel leidingbeveiligingen realiseert."

Gebundelde knowhow

Phoenix Contact Power Supplies in Paderborn  

Phoenix Contact Power Supplies in Paderborn

Aptronic AG uit Bad Sassendorf maakt sinds 2012 deel uit van de ondernemingsgroep. Sinds april 2014 opereert het bedrijf samen met de afdeling Voedingen van Phoenix Contact Electronics uit Bad Pyrmont op de nieuwe standplaats in Paderborn. 

Het management van het nieuwe bedrijf bestaat uit Michael Heinemann, die ook woordvoerder van het bedrijf is, Georg Beretitsch en Dr. Mathias Emsermann.

Standaardproducten en klantspecifieke oplossingen

Naast ons standaard productenprogramma ontwikkelen wij klantspecifieke apparaten voor de medische techniek, gebouwen- en netwerktechniek. Deze producten zijn ook leverbaar als gebouwengeïntegreerde oplossingen, bijv. voor geldautomaten en industriële PC's.

Oplossingen voor de toekomst

In de toekomst zullen de eisen aan voedingen veelomvattender worden. Enerzijds als gevolg van de vraag naar intelligente producten en nieuwe technologieën. Phoenix Contact heeft zijn technologische deskundigheid op dit gebied al bewezen met de in 2007 ontwikkelde SFB-technologie en in 2012 volgden de ACB- en IQ-technologie. Anderzijds dienen apparaten aan steeds extremere eisen te voldoen, bijvoorbeeld omgevingstemperaturen tot -40 °C.

PHOENIX CONTACT
Power Supplies GmbH

+49 5251 / 2886-0

Oberes Feld 1
D-33106 Paderborn

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten