PHOENIX CONTACT Cyber Security GmbH

Phoenix Contact Cyber Security GmbH in Berlijn

Made in Germany

Knowhow-centrum voor industriële cyber security

Phoenix Contact Cyber Security GmbH concipieert en ontwikkelt innovatieve technologieën voor een veilige communicatie in de productie- en procesautomatisering. Ruim over de 1000 klanten vertrouwen op de mGuard-technologie ter beveiliging tegen cyber-risico's. Deze ontstaan door toenemende koppeling in netwerken en automatisering in de productie alsmede over de gehele waardeketen.

Pionier voor industriële cyber security

Onze onderneming komt voort uit Innominate Security Technologies AG, de pionier van de industriële firewall en grondlegger van het mGuard-producten- en oplossingenportfolio. Ons bedrijf is in 2001 in Berlijn opgericht en sinds 2008 zijn we als knowhow-centrum voor industriële cyber security een volledige dochtermaatschappij van de Phoenix Contact-groep. Het bedrijf is gevestigd in het wetenschaps- en innovatiegebied Berlijn-Adlershof, een van de modernste technologieparken in Europa.

Technologisch en vakkundig leider

Security-producten  

Security-producten voor toepassing in industriële omgevingen

De producten en oplossingen van onze onderneming worden gebruikt voor de beveiliging van industriële netwerken en op het gebied van veilig onderhoud op afstand via internet.

Phoenix Contact Cyber Security GmbH biedt u de volgende services aan:

  • ontwikkeling en onderhoud van het krachtige softwaresysteem mGuard, dat de basis vormt voor industriële cyber-security-producten en -oplossingen
  • definiëring en ontwikkeling van technologieën en softwarecomponenten voor een veilige integratie van automatiseringscomponenten in Industrie 4.0-architecturen
  • ontwikkeling en onderhoud van een portfolio met veilige cloudservices voor de automatisering
  • ondersteuning van industriële ondernemingen bij de engineering, implementatie en toepassing van cyber-security-oplossingen

Met ons eigen ontwikkelingsteam bieden wij knowhow op het vlak van de kerngebieden Industrial Ethernet en security, Embedded hardware- en software-ontwikkeling alsmede Integratie van security-componenten.

Onze services worden gekenmerkt door een hoog innovatiegehalte, technisch uitgerijpte oplossingen en een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

IT Security made in Germany

TeleTrusT-kwaliteitskeurmerk IT Security made in Germany  

IT Security made in Germany

Onze producten en oplossingen voldoen aan de voorwaarden voor en zijn voorzien van het beschermde TeleTrusT-kwaliteitskeurmerk "IT Security made in Germany". Dit keurmerk garandeert:

  • Onze onderneming is gevestigd in Duitsland.
  • Wij bieden u betrouwbare IT-veiligheidsoplossingen aan.
  • Onze producten hebben geen verstopte toegang.
  • De IT-veiligheidsresearch en -ontwikkeling van onze onderneming vinden in Duitsland plaats.
  • Wij hebben ons ertoe verplicht te voldoen aan de eisen van het Duitse recht inzake gegevensbescherming.

Phoenix Contact
Cyber Security GmbH

+49 (0)30 921028-0

Richard-Willstätter-Straße 6
12489 Berlin, Germany