Eduline TCC

Eduline TCC

Leren in het trainingscentrum

Technology Competence Center bundelt didactische competenties.

Uw voordelen

  • maximaal potentieel dankzij bundeling van alle didactische scholingsoplossingen
  • efficiënte knowhow-opbouw en kennisoverdracht door optimale didactische randvoorwaarden
  • bevordering van de digitalisering in scholing en bijscholing door zeer actuele industriële leermiddelen
  • betere concurrentiepositie: speciaal scholingsaanbod voor digitaliseringsthema's
Leeratmosfeer in een Eduline TCC  

Leeratmosfeer in een Eduline TCC

Een Eduline Technology Competence Center maakt gebruik van alle scholingsoplossingen van het Eduline-leermiddelenaanbod. Deze leeromgeving biedt de mogelijkheid om de nieuwste industriële technologieën praktijkgericht te leren en om te zetten naar de eigen dagelijkse werkomgeving. Om in het tijdperk van de digitalisering en globalisering concurrerend te kunnen blijven, moeten medewerkers voortdurend worden bijgeschoold. Technology Competence Centers vormen de schakel voor kwalificatie op het gebied van industriële technologieën: regionaal, nationaal en internationaal. Wij werken samen met u de specifieke zwaartepunten uit die aan uw behoefte tegemoetkomen.

Ook hier wordt de detailinvulling samen met de aanvragende onderwijspartij doorgesproken. De leermethode op basis van Eduline bevordert het interdisciplinaire zelfstandige project-gebaseerde handelen en leren van de personen in opleiding.

Door de Eduline-leermiddelen bij het klassieke kwalificatieproces te betrekken, wordt de gekwalificeerde medewerker opgewaardeerd tot een heuse "Industrial Professional". Deze hoeft onder optimale condities niet meer ingewerkt te worden in nieuwe technologieën, maar kan direct operatief worden ingezet, wat veel tijd bespaart.

Het brede spectrum aan door Phoenix Contact ondersteunde industrietakken maakt het mogelijk om de focus van de desbetreffende Eduline-leermiddelen op de gewenste branche te leggen. Het leerconcept van een Eduline Technology Competence Center kan zonder probleem worden uitgebreid met trainingen op het gebied van softskills en managementtechnieken.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Hebt u belangstelling voor de producten uit de Eduline TCC-serie? Laat het ons weten. Wij bespreken graag uw concrete wensen met u en ontwikkelen daaruit een oplossing.

Producten – Eduline TCC

Klik op onderstaande link voor weergave van alle producten van de serie Eduline TCC.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20